Palvelut

Unelmien pihaasi varten

Palvelut

 

Palvelumme tavoitteena on saavuttaa asiakkaittemme toiveiden ja unelmien mukainen piha. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua, oli kyseessä niin pihakivetykset, viherrakentaminen, maanrakennus kuin piha-alueen puutyöt. Työn ja aikataulun suunnittelu sekä huolellisesti tehdyt pohjatyöt takaavat aina laadukkaan lopputuloksen. Kestävän ja laadukkaan pihan tuottaminen on työssämme tärkeintä, ja siksi myönnämmekin tekemällemme työlle aina kahden vuoden takuun.

 

Palvelumme kattaa monipuolisesti koko pihan rakentamisen ja suunnittelun, aina asiakkaan tarpeiden mukaan toteutettuna. Teemme mm. piha-alueiden laatoituksia, muureja, portaita, terasseja betonikivistä tai luonnonkivistä. Toteutamme viherrakennustyöt, joihin kuuluvat muun muassa pensaiden, puiden ja koristekasvien istutukset sekä siirto- tai kylvönurmet puutarhureiden tekemänä. Asiantuntemukseemme kuuluvat myös leikkialueet kalusteineen ja turva-alustoineen, puuaidat ja terassit, kaivutyöt ja salaojitukset.

 

Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan alusta loppuun: tarvittavat pohjatyöt, materiaalit, kuljetukset, asennuksen ja loppusiivouksen. Tarkoituksenamme on toteuttaa pihatyöt avaimet käteen -periaatteella. Pihan valmistuttua voit myös solmia kanssamme hoitosopimuksen pihallesi. Oma kalusto takaa joustavan palvelun. Olemme iloisia ja innostuneita työstämme, kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta sinä saat entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua.

 

Tarjoamme myös ympärivuotista piha-alueiden hoitoa. Kesäkautena viheralueiden kokonaisvaltaisen kunnossapidon asiakkaan tarpeiden mukaan, talvikautena tarjoamme asiakkaillemme lumi/hiekoituspalvelut. Myös Kramer allrad kauhakuormaajat ja Yanmar kaivurit vuokralle kauttamme. Katso lisää www.piharent.com

PIHA- KATUALUEENKIVETYSTYÖT

- Betonikivetykset

- Luonnonkivetykset

- Liuskekivetykset

- Muurit

- Reunakivetykset

- Portaat

VIHERRAKENNUSTYÖT

-Puiden pensaiden istutustyöt

- Siirto-kylvönurmet

- Kuntta asennukset

- Kasvu-alustat

- Kivituhka-sora-alueet

- Maisemoinnit

PUUTYÖT

- Puuaidat

- Terassit (Puu & komposiitti)

- Portaat

- Uima-allas asennukset

- Leikkivälineiden kasaukset

MAANRAKENNUSTYÖT

- Leikkialueet turva-alustoineen sekä kalusteineen

- Maanvaihdot

- Kaivuu-urakat

- Salaojitukset

VIHERPIHA-ALUEIDEN KUNNOSSAPITO

- Nurmenleikkuut (myös laajat alueet)

- Piha-katualueiden lakaisu- ja pesutyöt koneellisesti ja käsin

- Trimmeröinnit

- Puiden-/pensaiden hoitoleikkaukset

- Kitkennät

- Lannoitukset

- Syys ja kevät kunnostukset

- Kiinteistön roskien keräykset

- Talvisuojaukset

LUMITYÖT

- Koneelliset auraukset

- Käsilumityöt

- Lumen poiskuljetukset

- Hiekoitukset

Kustannuslaskuri

Laske suuntaa antavalla kustannuslaskurillamme juuri sinun pihasi tarpeet. Voit lähettää meille kustannuslaskurin tuloksen ja teemme sinulle tarjouksen sen pohjalta.

 

Viherrakentaminen

Kivi- & laatoitustyöt

Total

 

Muista kotitalousvähennys!

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2016 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä noin 5555 euroa [(5555 x 45 %) - 100) = 2399,75]. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2016 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

 

Lisätietoja vähennyksestä vero.fi