Ajankohtaista

Tästä voit seurata työmaiden reaaliaikaisia tapahtumia, sikälimikäli joku niitä ehtii päivittämään 🙂

Voit seurata meitä myös somessa.

Facebook

Instagram


Huvila ja huussi- parhaat remontit

Huvila ja huussin- parhaat remontit pöyrii Nelosella ja Ruudussa alkaen Ma 13.32.23.

Ohjelmassa käydään läpi myös Kivipihan tekemiä remontteja kausilta 10, 11, 12 ja 13.

Kastelujärjestelmä Ja robottileikkuri

Suoritamme myös kastelujärjestelmien asennuksia uutena palvelunamme. Tänä päivänä kannattaa miettiä myös kastelujärjestelmän asennusta pihaurakan yhteydessä, helpottaa huomattavasti hoitotöitä varsinkin kohteissa joissa ei säännöllisesti oleskella pitkien kuivien kausien aikana. Automatiikkaa myös nurmen robottileikkurien osalta suosittelemme, asennukset myös kauttamme!

Töihin meille?

Haemme Suomen Kivipiha Oy n joukkoon vielä lisää viherrakennusalan ammattilaisia monipuolisiin työtehtäviin. Työmaat sijaitsevat ympäri uuttamaata, joten vähintään b-kortti on tarpeen. Yhteydenotot: myynti@kivipiha.com tai pirauttele.

Kausi 2022 on käynnistetty

Huvila ja huussi

Tänään varmoja kevään merkkejä ilmassa. Huvila ja huussin 12. tuotantokauden jaksot alkavat Neloselta ja Ruudusta klo 20. Mikon ja Viljan vuoro näyttää tänään osaamista Erinin kesäpaikassa, ensi viikon ma sitten Kivipihan ja Katin vuoro Tuomas Kyröllä.

Kausi 2021 käynnistetty

Kevät etenee säiden puolesta hieman verkkaisesti, mutta varmasti. Aloitimme asennuskauden avustaen kevättä Wacker Neusonin -roudansulattajalla. Kone toimii hienosti ja maanrakennus ja kiviasennukset ovat täydessä vauhdissa. Näin saadaan piha asiakkaalle Vapuksi valmiiksi:)

Puiden ja pensaiden hoitoleikkaus

Kevättalvella on oikea hetki hoitaa puiden ja pensaiden hoitoleikkuut kuntoon. Hoitoleikkauksilla voidaan ohjata ja hallita kasvien kasvua. Meiltä voit tilata puutarhureidemme tekemät ammattitaitoiset puiden ja pensaiden leikkaukset.