Ajankohtaista

Tästä voit seurata työmaiden reaaliaikaisia tapahtumia, sikälimikäli joku niitä ehtii päivittämään 🙂

Voit seurata meitä myös somessa.

Facebook

Instagram


Pensaiden- ja puiden hoitoleikkaukset

Nyt vielä maaliskuussa ehtisimme tehdä puutarhureiden toimesta pensaiden- ja puiden hoitoleikkauksia jos on tarvetta tälläiselle. Heti kun maa sula niin aloitamme pihaurakoinnin olettamuksena että Maaliskuun loppupuolella alkaa tapahtua, vielä ennen pääsiäistä. Kevät ja alkukesä jo kivasti kalenteri kutakuinkin täynnä puuhastelua rakentamisen merkeissä, Loppukesään/syksyyn vielä tässä vaiheessa mahtuisi lisääkin urakoita eli nyt kannattaa olla yhteyksissä jos kiinnostusta saada tulevana asennuskautena uusi piha. Pihasuunnitelma on hyvä ja kannattava olla tarjousta varten!

Huvila ja Huussi kausi -15

Taas tutusti uusi kausi Huvila ja Huussia Neloselta ja Ruudusta alkaen maaliskuussa 2024. Olimme jälleen rakentamassa pihaurakat kyseisellä kaudella, tällä kertaa ihastuttavan Laura Moilasen suunnitelmien pohjalta. Kausi oli meille jo kuudes ohjelman pääurakoitsijan roolissa piharakentamisen osalta. Olemme olleet mukana ohjelman pääurakoitsijan roolissa vuodesta 2018 alkaen -10,-11,-12,-13,-14 ja -15 tuotantokausina. Välillä on ollut hieman rankkaakin mutta hienoa ja palkitsevaa hommaa kaiken kaikkiaan. On kyllä ollut hienoa saada olla mukana näinkin pitkään toteuttamassa näitä hienoja lopputuloksia ja hienoa ohjelmaformaattia. Muistahan katsoa nyt keväällä mitä ollaan saatu Lauran kanssa aikaan!

Uusi vuosi 2024

Suomen kivipiha oy:n väki toivottaa kaikille hyvää alkanutta uutta vuotta 2024. Kivipihan väki viettää nyt hetken aikaa lomaa ja Maaliskuussa -24 aloitellaan taas uusi asennuskausi. Keväälle onkin jo mukavasti hommia mistä aloitellaan, kesälle ja syksylle vielä hyvin tilaa. Nyt talvi ja kevättalvi ennenkaikkea hyvä aika myös laskea urakkatarjouksia eli jos olet kiinnostunut ensi kesäksi piharemontista kannattaa laittaa tarjouspyyntöä hyvissä ajoin näin talviaikaan jo. Pihasuunnitelma kannattaa myös ehdottomasti teettää jos sellaista ei vielä ole, meiltä saa myös yhteistyökumppani suunnittelijoiden yhteystiedot tarvittaessa.

Uusi postiosoite

Yrityksemme uusi postiosoite 1.1.2024 alkaen Koskelantie 48, 00610 HELSINKI. Uusi toimistotilamme sijaitsee Helsingin Käpylässä Olympiakylässä Koskelantiellä kivijalkaliike tilassa.

Huvila ja huussi- parhaat remontit

Huvila ja huussin- parhaat remontit pöyrii Nelosella ja Ruudussa alkaen Ma 13.32.23.

Ohjelmassa käydään läpi myös Kivipihan tekemiä remontteja kausilta 10, 11, 12 ja 13.

Kastelujärjestelmä Ja robottileikkuri

Suoritamme myös kastelujärjestelmien asennuksia uutena palvelunamme. Tänä päivänä kannattaa miettiä myös kastelujärjestelmän asennusta pihaurakan yhteydessä, helpottaa huomattavasti hoitotöitä varsinkin kohteissa joissa ei säännöllisesti oleskella pitkien kuivien kausien aikana. Automatiikkaa myös nurmen robottileikkurien osalta suosittelemme, asennukset myös kauttamme!

Töihin meille?

Haemme Suomen Kivipiha Oy n joukkoon vielä lisää viherrakennusalan ammattilaisia monipuolisiin työtehtäviin. Työmaat sijaitsevat ympäri uuttamaata, joten vähintään b-kortti on tarpeen. Yhteydenotot: myynti@kivipiha.com tai pirauttele.

Kausi 2022 on käynnistetty

Huvila ja huussi

Tänään varmoja kevään merkkejä ilmassa. Huvila ja huussin 12. tuotantokauden jaksot alkavat Neloselta ja Ruudusta klo 20. Mikon ja Viljan vuoro näyttää tänään osaamista Erinin kesäpaikassa, ensi viikon ma sitten Kivipihan ja Katin vuoro Tuomas Kyröllä.