Suomen Kivipiha Oy

Suomen Kivipiha Oy perustettiin vuonna 2003, se on erikoistunut ympäristö- ja piha-alueiden rakentamiseen. Lisäksi Suomen Kivipiha Oy hoitaa piha-alueiden kunnossapidon sekä kesällä että talvella. Yrityksen omistajilla Teemu Luostarisella ja Jani Kärkkäisellä on vankka liki 20 vuoden kokemus kokonaisvaltaisesta ympäristörakentamisesta. Kesäkautena meillä työskentelee yli 15 henkilöä, talvikautena hieman vähemmän. Toimistomme sijaitsee Helsingin Siltamäessä hyvien yhteyksien varrella. Työn laatu ohjaa toimintaamme ja olemme hankkineet Rala pätevyyden sekä kuulumme myös tilaajavastuu.fi piiriin.

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja laadukas lopputuote. Asiakaskuntamme koostuu taloyhtiöistä, yksityishenkilöistä, isännöitsijöistä sekä rakennusliikkeistä. Hyvästä kumppanuudesta ja keskinäisestä luottamuksesta kertoo pitkä asiakassuhteemme mm. Kauniaisten kaupungin kanssa.

Asiantunteva

Tarjoamme asiantuntevaa palvelua, oli kyseessä niin pihakivetykset, viherrakentaminen, maanrakennus kuin piha-alueen puutyöt

Laadukas lopputulos

Työn ja aikataulun suunnittelu sekä huolellisesti tehdyt pohjatyöt takaavat aina laadukkaan lopputuloksen.

Takuu

Kestävän ja laadukkaan pihan tuottaminen on työssämme tärkeintä, ja siksi myönnämmekin tekemällemme työlle aina kahden vuoden takuun.

Haluamme myös tulevaisuudessa vastata asiakkaiden toiveisiin ja rakentaa juuri sinun unelmien pihasi.

Katso video